Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 90.

Het coronavirus heeft een flinke impact op de continuïteit van bijna alle garage bedrijven. Van leveranciers die niet tijdig kunnen leveren en medewerkers die ziek worden, tot liquiditeitsproblemen en risico's bij thuiswerken. Wat betekent het coronavirus voor uw onderneming? Met welke risico's moet u rekening houden? In hoeverre worden deze risico's gedekt door uw verzekeringen? En wat kunt u doen om de gevolgen van deze crisis te beperken? Op deze pagina proberen we al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Webinar: het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit

Ruim 500 geïnteresseerden waren aangemeld voor het webinar. Drie specialisten van FOCWA verzekeringsdienst (onderdeel van Schouten Zekerheid) gingen met Jan Dirk Stouten in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers. Hoe gaat u om met crediteuren en debiteuren? Wat mag u als werkgever wel en niet vragen aan uw personeel? En kunt u zich verzekeren tegen het coronavirus? Op deze vragen en meer werd antwoord geven tijdens dit één uur durende webinar. Wilt u het webinar terugkijken? Via de onderstaande link kunt u dit aangeven, waarna we u digitaal toegang zullen geven tot het webinar.

Vragen over het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit?

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 90 of stuur stel direct uw vraag aan onze specialisten.