Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 44 90, wij helpen u graag!

Verzuimpakket: arbodienst en verzuimverzekering in één

Wij begrijpen dat u zich als ondernemer niet of nauwelijks wilt bezig houden met het ziekteverzuim van uw medewerkers. Wanneer u toch te maken krijgt met een zieke medewerker, dan kan een goede verzuimaanpak u veel tijd en geld besparen. Daarom hebben wij voor u één totaal verzuimpakket samengesteld, zodat u een goede verzuimaanpak heeft! 

Voordelen van het FOCWA Verzuimpakket:

Specialisten die alles weten van verzuim in de carrosseriebranche.
Wij zeggen uw huidige arbodienstverlening en ziekteverzuimverzekering voor u op en regelen alles eromheen!
Een snelle schadeafwikkeling: schades worden maandelijks automatisch aan u uitgekeerd.  

Wat is de inhoud van het FOCWA Verzuimpakket?

Onderdeel 1: Arbodienst
U ontvangt ondersteuning en begeleiding bij het gehele proces van ziekteverzuim van uw zieke medewerkers. U krijgt deskundige hulp bij de re-integratie van uw zieke medewerkers, zodat u medewerkers weer snel kunnen terugkeren op de werkvloer. 

Onderdeel 2: Verzuimverzekering 
Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. Met de FOCWA Ziekteverzuimverzekering, betaalt de verzekeraar deze loonkosten gedurende twee jaar aan u door. 

Onderdeel 3: Verzuimregisseur 
Deze dienstverlening is een aanvulling op de arbodienst en helpt u bij vraagstukken rondom de wet- en regelgeving, de communicatie met betrokkene partijen, het aanvragen van diverse uitkeringen en hoe u moet omgaan met een zieke medewerker. Met deze dienstverlening gaan wij er samen met u voor zorgen dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw bedrijf.

FAQ

FOCWAVerzuim.nl biedt een fullservice online verzuimloket dat is ontwikkeld om u werk uit handen te nemen bij zieke medewerkers.       

  Ondersteuning en begeleiding bij het gehele proces van verzuim.                 
  U meldt uw zieke medewerker gemakkelijk online op één plek ziek. 
  FOCWAVerzuim.nl zet zich in om uw medewerker snel en duurzaam te laten terugkeren op de werkvloer.                      

                                               
Wat kan uw persoonlijke casemanager voor u betekenen? 
Uw persoonlijke casemanager zal samen met u voor de juiste opbouw van het verplichte re-integratiedossier zorgen. Ook zal de casemanager samen met de bedrijfsarts bekijken of uw zieke medewerker vervangend werk kan doen. 

✓  Gespecialiseerd  in het verzuim van medewerkers binnen uw branche.
✓  Onderhoudt contact met de bedrijfsarts en zorgt ervoor dat u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

Wanneer uw medewerker zich ziek meldt is dat niet alleen vervelend, maar het kost u ook veel geld. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. U betaalt namelijk niet alleen het salaris door tijdens de afwezigheid van uw zieke medewerker, maar u moet ook vervanging regelen, werkgeverslasten betalen en aan allerlei wettelijke verplichtingen en voorwaarden voldoen volgens de Wet verbetering poortwachter. En uw zieke medewerker, die levert u natuurlijk niets op!

Met de FOCWA Ziekteverzuimverzekering betaalt de verzekeraar de loonkosten van uw zieke medewerker gedurende twee jaar voor u door. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod.