Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 44 90, wij helpen u graag!

MKB Verzuim-ontzorgpakket

Een langdurig zieke medewerker? Dat is veel 'gedoe', zeker voor jou als kleine werkgever. Je moet 2 jaar het loon doorbetalen, bent verantwoordelijk voor re-integratie en krijgt te maken met interventiekosten. Het kost je dus naast veel tijd óók veel geld. Daar zit je als MKB'er toch helemaal niet op te wachten?

Daarom hebben we in goede samenwerking met FOCWA aanvullende verzuim variantpakket gemaakt. Speciaal gericht op het MKB en jou zoveel mogelijk te ontzorgen in kosten en ziekteverzuim van jouw medewerkers. Hiermee word je als kleine werkgever ontzorgt op het gebied van ziekteverzuim en bieden we je dekking voor het financiële risico van je garagebedrijf.

Wat zit er in het pakket?

  • Arbodienst
  • Verzuimverzekering
  • Verzuimregisseur

Voordelen MKB Verzuim-ontzorgpakket

 All-in service: geen extra facturen rondom re-integratie zijn inbegrepen.
 Interventiekosten (op advies van de arbodienst) worden volledig vergoed. 
 Beperkt premierisico: het eigen verzuim wordt minder zwaar meegeteld in de premie. 
 Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.

Verzuimaanpak eenvoudig geregeld met De Verzuimregisseur

Er is vanuit ondernemers in de branche veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim. Meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod.