Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 44 90, wij helpen u graag!

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vinden het belangrijk u te helpen bij het onder controle houden van het verzuim in uw onderneming. De Verzuimregisseur helpt u om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim. Dit is een onderdeel van de Ziekteverzuimverzekering, het Verzuimpakket en het MKB Verzuim-ontzorgpakket.

Hoe helpt de Verzuimregisseur mij?

De Verzuimregisseur biedt u onder andere:

  • Kennis

Middels periodieke trainingen, bijeenkomsten en webinars over relevante thema's, zoals het goed opstellen van een plan van aanpak of het belang van een eerstejaarsevaluatie. Indien nodig: gerichte trainingen, casemanager op locatie of een aanpak op maat. Ook denkt de Verzuimregisseur, naast uw arbodienstverlener, mee over de aanpak bij de verzuimende medewerker.

  • Inzicht

In uw verzuimdata, in welke subsidies u kunt gebruiken die uw kosten verlagen en inzicht in de ontwikkeling van de verzuimcijfers van uw concullega's.

  • Gemak

Één loket voor al uw vragen rondom verzuim, interventieverzoeken en uw verzuimmeldingen (wij zorgen automatisch dat alle betrokken partijen worden geïnformeerd), wat leidt tot snellere schadebetalingen.

Hoe maak ik gebruik van de Verzuimregisseur?

De Verzuimregisseur (bestaande uit een team experts die zijn gespecialiseerd in schadelastbeheersing) neemt contact met u op zodra één van uw medewerkers minimaal twee weken ziek is. Samen met u worden de mogelijkheden en de te nemen stappen besproken.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag voor de Verzuimregisseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 010 - 288 46 18. Wij helpen u graag!

Heeft u bij ons al een lopende verzuimverzekering?