Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 90.

Over FOCWA Verzekeringsdienst

Overt FOCWA Verzekeringsdienst
FOCWA Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met FOCWA met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt bij ons terecht met al uw verzekeringsvragen.

Ons team

Wij zetten ons bij FOCWA Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de schadeherstel branche. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen dooor te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de schadeherstel branche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
FOCWA Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

010 - 288 44 90

E:  info@focwaverzekeringsdienst.nl

Ons team

Lesley Haffmans

Adviseur 

Hans Jacobs

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur