Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Vragen of meer informatie?
Bel 010 - 288 44 90, wij helpen u graag!

FOCWA Verzekeringsdienst gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

 

FOCWA Verzekeringsdienst streeft continu naar het leveren van uitstekende en veilige service voor zijn relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt FOCWA Verzekeringsdienst vanaf 23 juli met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer.

Een bericht dat wij via ZIVVER hebben verstuurd openen

Heeft u een e-mail van ons ontvangen via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier ook een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). Het is niet nodig een account aan te maken). In dit filmpje ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Een bericht openen met een wachtwoord

U heeft een bericht van ons ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. We willen zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u ook een wachtwoord ontvangen. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’, vul dit wachtwoord in en u kunt het bericht lezen.

Een bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen van ons dat is beveiligd met een code. We willen zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom sturen wij een code naar uw telefoon. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’, vul deze code in en u kunt het bericht lezen.

Reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u direct uw reactie typen. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Uw reactie wordt op deze manier ook beveiligd verstuurd. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een melding per e-mail.

Over ZIVVER

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals bedrijfsgevoelige informatie, burgerservicenummers van medewerkers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Door voor ZIVVER te kiezen, kiest FOCWA Verzekeringsdienst voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan.

Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.