Open menu

FOCWA Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 44 90.

Het garagepakket van FOCWA Verzekeringsdienst

Als ondernemer wordt er tegenwoordig veel van u verwacht. Naast uw reguliere werkzaamheden is het ook belangrijk om kennis over verzekeringen te hebben. Want wie is er verantwoordelijk als er bijvoorbeeld schade wordt veroorzaakt tijdens een klus? Bij FOCWA Verzekeringsdienst vinden we het belangrijk dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw werk en daarom helpen wij u graag om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Met het garagepakket van FOCWA Verzekeringsdienst helpen wij u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de carrosseriebranche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico’s.

Alle verzekeringen in het pakket zijn zorgvuldig gekozen door onze specialisten en door het garagepakket af te sluiten, bent u ook voordeliger uit! Als u onderdelen los af wilt sluiten kan dat uiteraard ook.

U kunt het garagepakket zelf samenstellen vanuit de volgende onderdelen:

 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)
  Met de AVB verzekert u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Dit kan schade bij klanten, schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die werknemers tijdens hun werkzaamheden oplopen zijn.
 • Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WEGAM)
  De WEGAM staat u bij als uw werknemers schade lijden in het verkeer tijdens de uitoefening van hun werkzaamheden. Dit geldt voor een bedrijfsauto, een leaseauto en een privéauto.  
 • Schade aan voertuigen van klanten (cliënten objecten)
  Als uw client een voertuig ter reparatie heeft aangeboden en u maakt hier schade aan, dan biedt deze rubriek dekking.
 • Motorrijtuigen aansprakelijkheid (WAM)
  De aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen is een verplichte verzekering als u een motorrijtuig op uw naam heeft staan. FOCWA Verzekeringsdienst kan deze tegen een scherpe premie aan u bieden!
 • Opstal
  Is het bedrijfspand uw eigendom en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, dan vergoedt de opstalverzekering de herstelkosten.
 • Huurdersbelang
  Is het bedrijfsgebouw gehuurd en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
 • Goederen & Inventaris
  U heeft waarschijnlijk dure apparatuur en een voorraad in opslag. Mocht hier schade aan ontstaan wordt deze vergoed door de Goederen & Inventarisverzekering.
 • Bedrijfsschadeverzekering
  Als de omzet van uw bedrijf door gevolg van een schade lager wordt, zijn vaste lasten zoals huur en salaris verzekerd.

Interesse in het garagepakket?

Overweegt u om het garagepakket af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van FOCWAVoordelen van het garagepakket

Aansprakelijkheid motorrijtuigen en groene platen meegedekt

Goed voor uw no-claim: auto’s krijgen een eigen polis

 Hoge collectiviteitkorting

Uniek pakket voor FOCWA-leden

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze speciliasten via 010 - 288 44 90 of stuur ze een e-mail.